Flaggstang, den perfekte gave

Flaggstang, flagg og vimpel er den perfekte gave til brudeparet eller jubilanten som allerede har det meste. Flaggstang er noe mange tenker på, men som ofte utsettes. Flaggstang, flagg og vimpel er ideelt når man vil gi en gave som mottager kan glede seg over i mange år og som vil bli husket.

Vi hos Flaggstangspesialisten gjør det enkelt for deg å gi en gave som blir satt pris på. Vi har lang erfaring med å finne rett høyde og plassering for en flaggstang. Ofte kan vi ved hjelp av adressen finne gode bilder på nett som gjør det enkelt å gi gode råd.

Levering

Ved ønske om å overraske mottager kan vi tilpasse levering til ønsket dato. Ofte leverer vi også til nabo slik at stangen kan bæres inn under feiringen og skape et morsomt innslag. Levering av flaggstangen avtales direkte med oss så gjør vi vårt ytterste for at gaveoverrekkelsen blir en suksess.

Kjøp trygt og enkelt

Hvis man er sikker på hva man skal ha kan man bestille flaggstangen direkte i vår nettbutikk. Eventuelt kan man gi et gavekort så må mottager selv holde i bestillingen. Det er selvfølgelig mulig å bytte hvis mottager skulle ønske en annen høyde.

Ta gjerne kontakt for råd og tips så hjelper vi deg videre mot den perfekte gaven.
    Vi er her for å hjelpe deg

    Har du spørsmål, eller trenger tips og råd?