Loading All Views

Designvimpel kr 0

Produkt - lengde og bakgrunnsfarge

Velg først størrelse på vimpelen, da vises prisen. Ved eventuelt kjøp av flere vimpler vil gis det kvantumsrabatt som blir synlig først i handlevogn. Velg farge på bakgrunnen, også om du ønsker den hvit.

Figurer og ikoner - symbolvalg

Velg design blant en rekke ulike figurer og ikoner. Her er det symboler for feiring, dyr, natur,  aktiviteter for å nevne noe. Trykk eventuelt på ønsket figur og juster ned til riktig størrelse på vimpelen (marker symbolet og trekk i hjørnefirkanten).

Bilder og tekst

På samme måte kan du legge til eget foto. Velg fil fra ditt eget billedarkiv. Når du trykker åpne legges det til vimpelen. Juster til ønsket størrelse ved å markere og trekk i hjørnet.

Skriv eventuelt inn ønsket tekst eller navn i feltet og velg "Legg til tekst". Juster til ønsket størrelse. En ekstra meny med tekstverktøy dukker opp. Her har du flere valg for å tilpasse og designe teksten.

Bestille

Prøv deg frem og lag ulike design! Trykk "Lagre design" så du ikke mister det du har laget. Designene lagres under fanen "Mine design". Du kan skrive ut ved å velge utskrift (bytt til A4-format på arket).

Når du er fornøyd kan vimpelen legges i handlekurv og du kan gjennomføre kjøpet, slik at vimpelen blir sendt til produksjon. Du vil motta en mail med korrektur, før vimpelen blir produsert.