Levering

Vi tilbyr gunstige priser på levering av flaggstenger i hele Norge.

Levering til hele Norge

Vi tilbyr gunstige priser på levering av flaggstenger i hele Norge. Transport av flaggstenger kan være utfordrende, men med mer enn 30 års erfaring har vi knyttet til oss gode samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby frakt til gunstige priser.

Alle standardlengder av flaggstenger er lagervare og kan leveres etter avtale. På spesialbestilte flaggstenger må det påberegnes 14 dagers levering fra fabrikk. 

Fraktpris vises når du legger inn adressen din med postnummer i kassen, før du fullfører kjøpet. Du trenger ikke være hjemme ved levering.

Frakt av flaggstang koster fra kr 1280 og prisen er avhengig av hvor flaggstangen skal leveres. Vi gjør vårt ytterste for å bistå med rimelig og god transport slik at flaggstangen kommer helt hjem til deg.

Om du bor på et sted hvor semitrailer vanskelig kommer til så avtales bare nærmeste praktiske sted for mottak. Dersom du bor på en øy eller et spesielt usentralt sted, vil det bli ekstra fraktkostnad. Ta kontakt så finner vi en god løsning!

Flaggstenger tilpasset ditt behov

Om du skal bytte ut din gamle flaggstang eller ønsker en splitter ny stang, så har vi løsningene. Usikker på valg av høyde?

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål, eller trenger tips og råd?

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle