Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger

Flaggstangspesialisten er opptatt av å ivareta ditt personvern på en betryggende måte og i henhold til norsk lov. Nedenfor kan du lese om hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor vi gjør dette og om dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysninger.  

Kontaktinformasjon til behandlingsansvarlig for personopplysningene i Flaggstangspesialisten:

Adresse: Griniveien 305, 1356 Bekkestua

Telefon: +47 66980099

E-post: info@flaggstang.no

Org.nr.: 966459956

Du kan til enhver tid kontakte oss dersom du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger. Vær oppmerksom på at bruk av e-post har mange svakheter som gjør at fortrolige opplysninger kan komme på avveie. Vi anbefaler derfor ikke å sende sensitive eller fortrolige opplysninger med e-post.

Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg?

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvilken tilknytning du har til oss og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Som kunde eller samarbeidspartner vil vi behandle opplysninger om deg som er nødvendige for at vi skal kunne administrere salget eller samarbeidet og for at du skal få tilgang til dine kjøp eller aktuelle opplysninger. Behandlingsgrunnlaget vil være den avtale som inngås mellom deg og Flaggstangspesialisten, særskilt samtykke eller berettiget interesse (GDPR artikkel 6 nr. 1. bokstav a, b og/eller f).

De opplysningene som registreres ved oppretting av din konto er:

  • Navn
  • Adresse
  • E-postadresse
  • Mobil/telefonnummer  
  • Fakturerings- og leveringsinformasjon

Når du tar kontakt med Flaggstangspesialisten vil vi motta opplysninger om deg. Eksempel på opplysninger som registreres som følge av din kontakt med oss er informasjon du gir oss når du oppgir kontaktopplysninger via telefon, e-post eller via «Min konto». Opplysningene vi har registrert om deg vil i all hovedsak komme fra deg selv, eller fra en som representerer deg.

Hva brukes opplysningene til?

Flaggstangspesialisten samler inn personopplysninger til formålene som er angitt her:

  • I forbindelse med kjøp/salg av produkter/tjenester
  • Nyhetsbrev fra Flaggstangspesialisten, i all hovedsak via e-post.

For behandling av personopplysninger som er basert på samtykke, vil du ha mulighet til å trekke tilbake samtykket hvis du ikke lenger ønsker at behandlingen skal fortsette. Vi gjør oppmerksom på at hvis du trekker samtykket vil dette kunne føre til at de tjenester som ytes eller kjøpet som skjer på grunnlag av samtykket, ikke vil kunne gjennomføres. Tilbaketrekking kan gjøres ved å kontakte oss på info@flaggstang.no.

Systemer og sikring

Flaggstangspesialisten behandler personopplysninger om kunder og samarbeidspartnere i forskjellige systemer, der brukertilgangen for hvert enkelt system er begrenset til kun autoriserte personer. De vanligste systemene er kundebehandlingssystem (CRM) og regnskapssystem (ERP).

Utlevering og innsyn til andre

Samarbeidsparter som drifter våre IT-systemer har tilgang til personopplysninger som er lagret. Våre tredjepartsleverandører er 24SevenOffice, Ecit, Codehouse, Anadigme, Maksimer, Consignor, WooCommerce, Mailchimp og Klärna. Tilgangen er begrenset og regulert i samarbeidsavtalene og databehandleravtalene vi har med disse. Vi utleverer ikke personopplysningene dine videre til andre, med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Dette innebærer at Flaggstangspesialisten oppbevarer personopplysningene om deg så lenge du er kunde. Personopplysninger som behandles på bakgrunn av samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke.

Regnskapslovgivningen pålegger lengre lagring av enkelte personopplysninger selv om avtalen er oppfylt.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om dine rettigheter på Datatilsynets nettside:  www.datatilsynet.no.   

Personopplysninger og samtykker til behandling som er gitt, er lettest tilgjengelig og administreres ved pålogging på Min konto, her: https://flaggstang.no/min-konto/. Assistanse gis ved å ta kontakt på info@flaggstang.no Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. Vi vil be deg om å bekrefte din identitet eller oppgi ytterligere informasjon før vi gir svar. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir dine personopplysninger til deg og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du sende en e-post til info@flaggstang.no. Ytterligere kontaktinformasjon finnes på vår hjemmeside, www.flaggstang.no.

Du kan også klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Endringer

Oppdatert personvernerklæring vil alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler/cookies

Ved å bruke flaggstang.no samtykker du til at vi lagrer informasjonskapsler lokalt i din nettleser. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin/brukerenhet. Noen cookies er helt nødvendige for funksjonaliteten på nettsidene, mens andre blir brukt til å forbedre ytelsen og brukeropplevelsen og for analyse.

Vi benytter oss også av Facebook- og Instagram-piksel. Dette gjør at vi kan nå deg med våre annonser dersom du har besøkt flaggstang.no 

Tredjepartsverktøy/analyseverktøy

For å innhente informasjon om hvordan nettstedet brukes benytter vi analyseverktøyet Google Analytics som lagrer informasjonskapsler. Ved hjelp av disse kan vi blant annet se hvor mange som er inne på sidene våre, hvor lenge besøket varer, hvilken brukerenhet og nettleser som benyttes.

Google Analytics anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Den lagrede IP-adressen kan dermed ikke brukes til å identifisere deg som bruker.

Statistikk på utsendelser av nyhetsbrev og kursinvitasjoner blir ikke behandlet på individnivå, selv om verktøyet som brukes til utsendelsene har mulighet for å hente ut statistikk på individnivå.

Søk

Vi lagrer informasjon om hvilke søkeord besøkende på nettsiden benytter i søkeverktøyet Find. Dette hjelper oss å optimalisere sideinnholdet og se hva slags informasjon besøkende ønsker å finne. Søkene lagres i en egen database i aggregert form. Søkeordet som lagres kan ikke kobles til brukerens IP-adresse.

Sletting av informasjonskapsler

Det er mulig å reservere seg mot at informasjonskapsler blir registrert ved å endre innstillingene i din nettleser. Du kan også slette dine informasjonskapsler. Hvordan dette gjøres kommer an på hvilken nettleser du bruker. Under finner du lenke til med informasjon om sletting på de mest brukte nettleserne

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål, eller trenger tips og råd?