Om oss

Flaggstangspesialisten er en ekte familiedrevet bedrift, etablert i 1993 av Thor Bjørn Andenæs. Nå er også neste generasjon ved Thea og Mikkel aktive i firmaet. Christoffer er vår dyktige spesialist som utfører service, montasjer og transporterer flaggstangen helt frem til deg.

Vi har flaggstang som vårt hovedprodukt. Derfor kan vi flaggstang! Alle som jobber hos oss har lang erfaring og detaljkunnskap om flaggstenger og det som hører til. Vi er glad i utfordringer og gjør alt vi kan for å finne gode løsninger.

I 2018 ble Chr. Andersen innfusjonert og dermed en del av Flaggstangspesialisten og flyttet hit til samme lokaler i Bærum. Firmaet har sine røtter helt tilbake til 1874. Til sammen er vi styrket – tradisjonene og kunnskapen bringes videre, med fokus på service og kvalitet på våre produkter.

Vi holder til på et småbruk i Griniveien 305, 1356 Bekkestua i Bærum. Det er mellom Øverland/Haslum kirke og Røa, langs riksvei 168 – nærmeste nabo til golfbanen og Haga Golf. Her har vi kontor, lager og utsalg. I tillegg har vi et velutstyrt verksted hvor vi kan lage spesialtilpasninger.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt eller svinge innom for en flaggstangprat eller om det er noe annet vi kan hjelpe med. Det hender vi også er her utenom vanlig åpningstider (hverdager 8-16). I tillegg til det du finner i nettbutikken har vi en rekke spesialprodukter og -løsninger. Dersom du har spørsmål eller får problemer med nettbutikken eller med ett av våre produkter så er vi her for deg. Vi baserer oss på kvalitet og service. Å handle hos oss skal være trygt – og hyggelig!

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål, eller trenger tips og råd?

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle